Spanyolnátha művészeti folyóirat

Fodor Tünde

A Spanyolnátha repertóriuma 2004-2007

2008 tavaszi lapszámunkban közöljük lapunk első négy évfolyamának repertóriumát, a 2004-2007 között megjelent 21 Spanyolnátha-szám tartalommutatóját.

A repertórium tételesen sorra veszi a lapban megjelent szépirodalmi, képzőművészeti alkotásokat, fotókat, műfordításokat, tanulmányokat, kritikákat, esszéket, recenziókat, a művészeti, az irodalom- és művészetszervezéssel kapcsolatos írásokat, dramatizációkat, hangjátékokat, zenei albumokat, videofelvételeket, s részletezi a bemutatkozó irodalmi és művészeti csoportokat. A dokumentumban való könnyebb eligazodást a rövidítések jegyzéke és a táblázatokba való rendezés, ill. a tipográfia is igyekszik segíteni (pl. az utolsó oszlop kisbetűvel szedett szavai a lap állandó rovataiban való  megjelenésre utalnak, míg a verzállal írtak a  projektekben való megjelenésekről adnak információt).

A repertóriumot Fodor Tünde, a lap nyelvi lektora állította össze. 2008 nyári lapszámunkban tervezzük közölni a tartalommutató HTML-változatát, melyben annak minden egyes tétele az érintett hivatkozásra mutató linkként is működik majd.

> A Spanyolnátha repertóriuma 2004-2007 (doc)
> A Spanyolnátha repertóriuma 2004-2007 (pdf)