Spanyolnátha művészeti folyóirat

Henn László András

Henn László András

MTI, Független hír

MTI, Független Hírügynökség

B. Artók válságtanácskozást hívott össze, melyre meghívta B. Écset is

| 2009. június 19., péntek 22:00 |

 

Elítélte B. Écs a tervezett megszorító intézkedést, mely gazdasági okokra hivatkozva ellenzi a két nagyhatalom találkozóját Miskolcon az idén. Nyugalomra intette a világ és Miskolc lakosságát, egyben közölte, hogy a tanácskozás létrejöttét minden erejével támogatni fogja. Kemény fellépést követelt a szélsőségesek ellen, akik az elmúlt napokban tüntettek a Déryné-kertben, és botrányos feliratú táblákat lengettek. Mint például: „Elég a hangok pazarlásából!” vagy „Drága a réz, ne fújd zenész!” stb...

Washington, Moszkva és India is elítélte a túlzó megszorítást. „Ha igaz a hír, nagy tragédia történt” — mondta a Fehér Ház egyik, névtelenül nyilatkozó, magas rangú illetékese amerikai újságíróknak.

Az Egyesült Államok külügyminisztériumának csütörtöki bejelentése szerint a világ két vezető hatalma urának létrejövő tanácskozása bebizonyíthatja, hogy szükség van ebben a nehéz időszakban is komoly hangokra, melyek éhes füleket tömhetnek meg.

B. Artók hónapok óta ösztökéli Prince Carved From Tree amerikai természetvédelmi elnököt, hogy jusson politikai egyezségre ellenzékével, és ne tiltsák be sehol a világon a fából készülő hangszerek gyártását, mert ez is komoly akadálya lenne a két nagyhatalom találkozójának.   B. Écs mélységes megdöbbenésének adott hangot a hír hallatán és megfigyelőket szándékozik küldeni több hangszergyárba.

Franciaország, Németország, Nagy-Britannia és Olaszország vezetői előre jelezték, hogy kiemelt figyelemmel kísérik a mai est minden programját, kiküldött tudósítóik segítségével.

A világ két nagy ura javasolta, hogy a G7 Washingtonban tervezett értekezlete előtt jöjjenek össze Miskolcon és hozzák létre a Cmaj7-et, mely a válságból való kilábalás közös hangjait igyekszik megtalálni a tanácskozáson.

A tudósító ezen kedvező hírekkel kíván sikeres válságtanácskozást mára.

                                                                                                                                 h. l. a.