Spanyolnátha művészeti folyóirat

Lapis József

szerk.éj sajtóinformáció 1.

szerk.éj − Online Kulturális Szerkesztőségek Éjszakája

2013. szeptember 28. (SZO), 14 órától a Jurányiban

 

Az online kulturális szerkesztőségek idén először rendezik meg éjszakába nyúló, közös programjukat, benne: szerkesztőségi fogadóórák, lapozó-standok, szakmai beszélgetések, nyitott műhelyek, verskoncert, lapszám- és könyvbemutatók, versperformanszok, hírrevü, lírai, szkeccs- és gasztrofelolvasások, slam poetry workshoppal, szakmai előadások, éjféli tombola, vetítések, illetve zene hajnalig, a Kortárs Online szervezésében.

 

Akik biztosan ott lesznek a Jurányiban: Ambroozia.hu, Apokrif Online, Campus Online, FÉLonline, Filmtekercs.hu, Irodalmi Jelen Online, Kortárs Online, KultúrPart, Kultúra és Kritika, Librarius, Litera, Műút portál, prae.hu, SFmag.hu, Spanyolnátha, ÚjNautilus portál. A programban közreműködik a Budapest Slam Poetry, az SPN Krú és a Gólem Színház, illetve a szakmai program további résztvevői (7óra7.hu, KönyvesBlog, filmtekercs.hu, Fidelio, FISZ, JAK, Magyar Narancs, Szépírók Társasága, Színházi Kritikusok Céhe, Új Könyvpiac, A 7. sor közepe stb.). Lapkínálatát az Írók Boltja, kiadványait a Prizma és az Ellenfény hozza. Külön Madame Tompadour Spanyolnátha-program Miskolcon és Hernádkakon!

 

Gyere, ha már írsz, írni akarsz, vagy csak érdekel a kultúra online oldala: ma megszerkesztjük az éjszakád (is). Keresd a SZERK.éj Facebook profilon + a résztvevő felületeken!

 

A program a Kortárs Online szervezésében, az NKA támogatásával valósul meg.

A belépés ingyenes!

 

www.facebook.com/szerk.ej