Spanyolnátha művészeti folyóirat

Sajtótájékoztató

Puskás Balázs fotói

Pásztor Teodóra fotói

Kutas Rudolf fotói:

Az Átjárók építése a budapesti Gödör Klubban

 

Átjárható terek

A Bársony Júlia által megálmodott előadástriptichon harmadik, egyben legösszetettebb és sokoldalúbb szárnya, az Átjárók, melynek a megvalósításában 35 művész, illetve művésztanuló vett részt.
Összeállításunkban megszólalnak az alkotók és maga a rendező, képes és szöveges ízelítőt kaphatunk a monumentális projekt a Gödör Klubban, csaknem 1000 négyzetméteren felépített színházteréről, amely 3 napon keresztül állt nyitva a nagyközönség előtt.
Az Átjárók új formában mutatja meg a színházat. Teret, időt és lehetőséget ad a néző kezébe azáltal, hogy beleszólást enged bizonyos jelenetek történéseibe, döntéshelyzetbe hozza és finoman arra készteti, hogy saját habitusának megfelelően élvezze ki az alkotók által teremtett világ minden mozzanatát.

Az Átjárókhoz tartozó virtuális térképben minden szobához tartozik egy vagy több blogbejegyzés, ahol az alkotók beszélnek a létrehozás folyamatáról az ötlettől a technikai kivitelezés fázisáig.

 

Tovább a virtuális térképhez 

 

A Szobákban a helyszínekről készült fotók mellett néhány szereplőről többet is megtudhatunk, egyes helyszínek video- vagy hangfelvételeit láthatjuk, nézhetjük. 

 

Tovább a chatszobához 

 

 

Riport az alkotókkal

[video=VegsoRiport_kis.wmv]