Spanyolnátha művészeti folyóirat

Székelyhidi Zsolt

istenizátor.hu

magyar istenkereső portál

Kérem, írja be a keresett isten nevét, majd nyomja meg az enter billentyűt.
Az istenkeresőt bármikor megszakíthatja.
Ha egynél több egyezést talál, válassza a Finomítás almenüpontot, majd értelemszerűen szűkítse a keresés paramétereit, amíg a kívánt eredményt eléri.

Az Istenizátor portál sem a keresett, sem a megtalált istenért/istenekért nem vállal felelősséget!
Bármilyen kérdése, megjegyzése, vagy problémája van, kérem írjon a kezelo@istenizator.hu e-mailre, vagy várjon az angyal jelentkezéséig.

JA mappa

Beírom már a kenyerem javát, nyomom rá a sok entert, aztán meg várom, mit dob ki. A kereső. Eszembe jut, miközben várok, ja. Az ő idejét nem járja át a net, nem áramlik, nem tud böngészni, maximum könyvtárba mehet, vagy egy-egy barátjához nézni, vagy szerkesztőkhöz. Jav. kenyér. A kenyérjavító műhely sínen van, mondhatom janak, aki néz rám nagy szemekkel és mondja: ez a szöveg kicsit vonatott, főleg ott, alul. A ponttal van a baj a végén. Későn fékez.
Költői ez. Ahogy várok, telik az idő. Ja nem szól, nem fáj feje, a Pet Shop Boys énekli, hogy Ica sín! Jó minden, tudok programozni, van áram, a kenyerem javascriptben van. Idézek jatól, jat idézem, meg. Beírom, hogy időzöm, benyomok, berúgom az entert, megnézem, kijön-e. Jön ja, jön, ideges. Egy filmcím jut eszembe, az idegesek a vonaton. Ez a szöveg túl idegenre sikeredett. Túlsikeredett, nagy ára van, ezért nem bármi már, javascriptbe áttéve is csak kenyérszöveg lehet, vagy az se, jó, hogy ja idegesen jön, megvan rá ez az oka. Jav. okaincserje. Okkult tamokat hallok, oké, oké, ókéj, kókler kobak köbüki kikukázott ja-szellem szellemesedik a neten, ahogy jön, ahogy minden jól megy, beleszelermesedem a szélbe, széljegyzetként szállok el, a szó elszáll, szárszó marad. Kiengedek, kieresztem, kiírom itt alul, nem teszem le a pontot, szabadon fékezek, de most már késő. A kereső szerint sincs kitérő, most látom, milyen óriás és kékítő. Áramszüret