Spanyolnátha művészeti folyóirat

Ezek mennek, meg a bárányfelhők

A hernádkaki Nemzetközi Mail Art Művésztelep szakmai támogatója a VI. Sárrét Íze Fesztivál „bárány” tematikában meghirdetett országos kiállításának. A művésztelep Ezek mennek, meg a bárányfelhők címmel kapcsolódik a projekthez.

A VI. Sárrét Íze Fesztiválhoz (2012. április 25-28.) idén először kapcsolódik képzőművészeti projekt: a „bárány” tematikájú kiállítás. A kiállításra olyan munkákat várunk, amelyeknek témája a bárány. Lehet pl. az Isten báránya, az aranyszőrű bárány, fekete bárány, az eltévedt bárány, a megkerült bárány, az áldozati bárány. Számtalan település címere ötletadó lehet az alkotás során, ugyanis a bárány megjelenik, Báránd, Debrecen, Dunaújváros, Földes, Karcag, Kóspallag, Martonvásár, Nagyrozvágy, Szeged, Szentendre, Tura, Vizsoly stb. címerében is.

Az alkotókat arra kérjük, hogy erre az alkalomra készült műveikkel vegyenek részt a kiállításon; s postán küldött alkotásaikat, és/vagy alkotásaik csomagolását feltétlenül hassa át a mail art „íze”, hogy azokból a nagyrábéi tárlatot követően, válogatás után a hernádkaki Nemzetközi Mail Art Művésztelepen, ill. a 14. Önök kerték Spanyolnátha Kertfesztiválon (Hernádkak, 2012 augusztus) is kiállíthassunk.
A műveket 2012. április 10-ig a következő címre várjuk: Ezek mennek, meg a bárányfelhők; Kossuth Lajos Művelődési Ház és Könyvtár, 4173 Nagyrábé, Rétszentmiklósi út 2/A

 

» Felhívás