Spanyolnátha művészeti folyóirat

Balla D. Károly

Tűzkár

Folyóiratunk budapesti szerkesztőségében, önhibánkon kívül, Székelyhidi Zsolt főszerkesztő-helyettes, fővárosi szerkesztőségvezetőnk otthonában tűz ütött ki...

Folyóiratunk budapesti szerkesztőségében, önhibánkon kívül, Székelyhidi Zsolt főszerkesztő-helyettes, fővárosi szerkesztőségvezetőnk otthonában tűz ütött ki, melynek során a Spanyolnátha működéséhez szükséges tárgyak, többek között számítástechnikai berendezések, az infrastruktúra fenntartásához, dokumentáció-készítésekhez szükséges egyéb tárgyak, az SPN- performanszokban használt technikai eszközök, a könyvtár semmisült meg.

 

A sors különös fintora, hogy 2010-ben a Spanyolnátha hernádkaki szerkesztőségét ért árvízkár enyhítésére kértük és kaptuk olvasóink anyagi támogatását. Tisztelettel kérjük, hogy ha Ön megteheti, akkor lehetőségeihez mérten segítse most a Spanyolnáthát a fővárosi szerkesztőség újjáépítésében azzal, hogy bármilyen összegű anyagi támogatását a „Spanyolnátha, Budapest” közlemény kíséretében átutalja kiadónk, a Példa Képfőiskola Budapest Banknál vezetett, 10102718-58016700-01000008 számlájára.

Egyéb felajánlásokat (pl. szerzőink saját köteteit, ill. könyvtáraik felajánlható darabjait, használt, de nélkülözhető, működőképes számítástechnikai eszközöket) is fogadunk; kérjük, hogy ezen felajánlásokat a szekelyhidi@spanyolnatha.hu címen Székelyhidi Zsolttal egyeztessék. Adományát köszönjük!