Spanyolnátha művészeti folyóirat

Bohár András

Önök kerték Spanyolnátha Kertfesztivál

Augusztus 16-án, szombaton folyóiratunk szerkesztőségében (Hernádkak, Ifjúság út 5.) rendezzük a 18. Önök kerték Spanyolnátha Kertfesztivált.

A könyv utóélete Hernádkakon c. sorozatban vendégünkkel, Pál Dániel Leventével Berka Attila beszélget. A Magyar Írószövetség Digitális Munkacsoportját Király Farkas és Szalai Zsolt, a 2014. évi Szekszárdi Magasiskolát (írói alkotótábor és mesterkurzus) Dicső Zsolt mutatja be.

 

Hígvíz (Folyam(at)ok zongorával) címmel az SPN Krú (Berka Attila és Székelyhidi Zsolt) performanszát láthatják. A Bartók Plusz Operafesztivál Ba+Bánk c. kiállítását Vass Tibor, a Tízeset, tízéves a Spanyolnátha, Mi a bibi c. installációt Urbán Tibor mutatja be.

 

A Kertfesztivál zártkörű, de sajtónyilvános. Bővebb információ és jelentkezés: Vass Nóra, vassn@spanyolnatha.hu. Minden, a fesztiválon készült fotó közlése (beleértve a közösségi oldalakon való megjelenést is) csak a Spanyolnátha engedélyével lehetséges. Támogatók: Magyar Művészeti Akadémia, Szépírók Társasága, Hernádkak Község Önkormányzata.

 

Meghívó

 

Fotóalbum