Spanyolnátha művészeti folyóirat

Tolvaj Zoltán

Újabb nyeremények a Grafikai Triennále közönségszavazói között

2008. július 10.

Július 10-én megtartottuk újabb sorsolásunkat a XXIV. Miskolci Grafikai Triennále közönségszavazóinak körében. A vonzó nyereményeknek is köszönhetően az elmúlt napokban több mint tízezer közönségszavazatot kaptak a grafikák.
A szavazók között három nyeremény talált gazdára: egy fő a Magyar Versmondók Egyesülete balatonszemesi, július 18-27. között rendezendő Junior Parnasszus Költőképző és Versműhely részvételi díjából 50%-os kedvezményt kap; két fő a Miskolci Galéria Városi Múzeum egyenként 5.000 Ft értékű ajándékcsomagját nyerte meg, melyek katalógusokat és belépőjegyeket is tartalmaznak.
Szerencséjének köszönhetően a balatonszemesi táborban a timike86@yahoo.com ímélcím tulajdonosa vehet részt féláron, a galériás ajándékcsomagot a judit.ricz@econ.unideb.hu és a kokovaine@alfoldporcelan.hu címek tulajdonosai nyerték.
Kérjük az érintett címek tulajdonosait, hogy a balatonszemesi nyereményért Szennik Évinél a 20 512 8004-es, a Triennále-nyereményekért Vass Nóránál a 30 949 3035-es telefonszámon jelentkezzenek.