Közönségszavazás

Ön a XXIV. Miskolci Grafikai Triennále közönségszavazásának oldalára lépett.

Azon művekre szavazhat, melyek a triennále katalógusában szerepelnek, illetve azok közül is a törzsanyagot képező alkotásokra, valamint a Pszicho-kép és a „Bartók+”: A zene lelke — a lélek zenéje című pályázatok alkotásaira. A szavazás szeptember 14-én éjfélkor zárul. Az ünnepélyes eredményhirdetés és díjátadás a Spanyolnátha őszi lapszámbemutatóján, szeptember 20-án lesz.

Önnek egy ímélcímről június 9 – szeptember 14. között egy szerzőre 12 óránként van lehetősége szavazni.

A szerzők alfabetikus sorrendben szerepelnek. Az alkotás megtekintéséhez klikkeljen az adott névre. Klikkeljen az alkotás képrészletére, ha a teljes képet kívánja látni. Szavazatát a kép nagyítása nélkül is leadhatja. Ímélcímének beírása után klikkeljen a SZAVAZOK gombra. A szavazás aktuális állását a szerzők neve mögötti szám jelzi.
Közönségdíjban az első három legtöbb szavazatot kapott alkotó részesül. A díjakról a későbbiekben adunk tájékoztatást. A szavazók között is értékes könyvcsomagokat sorsolunk ki: őket a szavazáshoz használt ímélcímükön értesítjük.
A díjakat a Spanyolnátha művészeti folyóirat és a Miskolci Galéria Városi Művészeti Múzeum a Spanyolnátha őszi lapszámbemutatóján adja át. A lapszámbemutatót szeptember 20-án, szombaton este 6 órakor az Ifjúsági és Szabadidő Ház Ifi-Net Kávézójában (Miskolc, Győri kapu 27.), a Kulturális Örökség Napok alkalmából tartjuk.
Műtárgyfotó: Dobrik Rezső

« Vissza a Spanyolnátha főoldalára | Tovább a Miskolci Galéria honlapjára »