Spanyolnátha művészeti folyóirat

Molnár Zsolt Artúr

Re: Formáció

feladó: Tizenhét <17bit@gmail.com>
címzett: Kékszakáll-ú
re: formáció
Céhet akarsz? Normális vagy? Kösz, én inkább nem… nem vagyok odavaló, hidd el. Én már meghaladtalak. Elég, ha rám nézel. Mit látsz? Semmit, igaz? Semmit. Jó, a szándék megvan bennem: segíteni szeretnék. Tényleg. Mondhatnád, hogy van bennem valami, de nincs... Meséljek magamról, azt mondod, hogy miért is nem.
A napjaimat ebben az online áruházban töltöm. Tizenhét Bit vagyok. Beosztásom: álomfeltöltő és garantőr program. A főnökség, a Mega Biték, folyton letegeznek, és a keresztnevemen szólítanak, hogy „fogaggyad mán ezt Bit!” meg „kűggyed mán azt Bit!”. Valahogy így, de engem nem zavar. A lényeg, ami miatt egyáltalában válaszolok erre az őrültségre, hogy ma végre akciós nálunk az őszinteségi roham (kattints a vásárláshoz: www. pszichedelik.com/ör). A termékből igazán profi vagyok! Nem csak akkor tudok jól csinálni valamit, ha van kedvem hozzá! Nos, nekem kurvára nincs kedvem hozzá, céhben lenni sincs kedvem, de — ahogy mondtam — segíteni szeretnék. Ezért ajánlom.
Megírtam a használati utasítást is a diszkontált őszinteségi rohamhoz (szakértője vagyok itt e cégnél a pszichedelikus termékeknek). Fel is töltöttem, használjátok nyugodtan:

Használati utasítás
az MZS65 típ. (SN.:11/11) őszinteségi rohamhoz (röv.: ŐR)

Kedves Felhasználó!
Amennyiben maradéktalanul élvezni kívánja termékünk zamatát, és el akarja kerülni, hogy kellemetlen mellékízek zavarják meg, gyomorrontás vagy hányinger kerülgesse fogyasztás közben, úgy a következő BIZTONSÁGI SZABÁLYOKAT szíveskedjék betartani:
1. Az ŐR-t kézbevéve óvatosan bánjunk vele, felhasználás előtt kicsit pihentessük, dédelgessük.
2. A felhasználás körülményei minden esetben a következők legyenek: csendes, nyugodt környezet (a „magány”-t javasoljuk), fájdalom-, éhség- és szomjúságmentes állapot. Kialvatlanság nagyon veszélyes! Öngyilkosságot okozhat!
3. A felhasználás módja (betartása nagyon fontos a biztonság szempontjából!):
a 2. pontban írt alapvető körülmények fennállása esetén lágyan, de határozottan tartsuk magunk elé az őszinteségi rohamot, és nézzünk bele. A “Bizalmas Hang”-ot tartalmazó résznél kezdjük a fogyasztást, az ŐR minden ettől eltérő helyen való megkezdése szigorúan tiltott és veszélyes! Az ŐR fogyasztására minden körülmények között szánjunk legalább fél órát. Minden egyes gondolatát fennhangon olvassuk, de nem kiabálva, mégis tisztán artikulálva, a szavakat pontosan ejtve, hogy a szavak jelentése ne csaponghasson össze-vissza fantáziánkban, mert az rendkívül káros az egészségre!
Fontos figyelmeztetés!
Az ŐR önmegsemmisítővel van felszerelve! Amennyiben a fogyasztás módjára utaló előírásokat nem tartja be, az ŐR 30 másodpercen belül megsemmisíti önmagát, oly módon, hogy a felhasználó számára érthetetlenné válik, és betegséget okoz.
4. Az ŐR használata a fenti szabályok maradéktalan betartásával egyébként teljesen biztonságos és veszélytelen. Esetleges érzelmi reakciókért nem vállalunk felelősséget.
5. Az ŐR többszöri felhasználásra is alkalmas, de élvezeti értékét csak a megfelelő bánásmód, és a fenti BIZTONSÁGI SZABÁLYOK következetes alkalmazása esetén tartja meg.
Az ŐR használat után eltitkolandó vagy letagadandó!
(Csomagolása újrahasznosítható.)

Kéretlen tanácsot is adhatok (mondom, na: segíteni szeretnék), vegyétek, amíg van, legyen raktáron a céhben. Szükség lesz rá.