Spanyolnátha művészeti folyóirat

Sándor Edit

Vampomorf: új SPN-kötet bemutató

Székelyhidi Zsolt Vampomorf című legújabb verseskötetét,

mely a Spanyolnátha Könyvek sorozatban jelent meg, február 5-én, 17 órától mutatták be az Írók Boltjában (Bp., Andrássy út 45.). A szerzővel Vörös István beszélgetett, közreműködött az SPN Krú (Berka Attila és Székelyhidi Zsolt) és az Adori Office.

 

Részletek a Sajtóinformációból:

„Mi értelme egy vámpírnak? Mitől olyanok a fogai? Hogy képes szeretni? Öl-e? Van-e? A halhatatlanságnak vannak-e hátrányai, például hogy végtelenszer kell levinni a szemetet, fogat mosni, ruházkodni?”

 

„A budapesti Adori Office electro-psych-pop duó 2012. augusztusa óta aktív, az első pár single-t 2013. végén követte a We Should Not Sing c. bemutatkozó albumuk. A Kánya Andrea énekesnő-dalszerző és Joó Gábor dalszerző-producer alkotta formáció 2014. májusától Kerényi Ákos ütőssel kiegészülve koncertezik. 2014. novemberében jelent meg The Ext.EP című új, 5 számos minialbumuk, melyet 2015. tavaszán követ majd egy újabb EP. A Vampomorf kötet bemutatójára a duó egy kifejezetten erre az alkalomra készített, élő szettel érkezik, mely a megszokott Adori Office koncertekhez képest sokkal kísérletezőbb lesz, a kompozíciókhoz pedig Székelyhidi Zsolt vámpíros verseiből választottak dalszövegnek valót.”

 

 

https://www.facebook.com/AdoriOffice

 

Adori Office @ bandcamp - FREE downloads

 

https://soundcloud.com/adorioffice

 

 

 

Fotóalbum